Kennismaken

‘We gaan samen voor het beste resultaat’

‘Ik heb twintig jaar in Zaltbommel gewoond, daar heb ik een band mee. Ik vind het interessant om te zien hoe de gemeente zich ontwikkelt. En met SOBZ kunnen we daar ook een rol in spelen. Vanuit mijn technische achtergrond – ik ben van oorsprong computerengineer – ben ik nieuwsgierig naar de ontwikkelingen op het gebied van technologie in combinatie met duurzaamheid. Voor SOBZ vertaalt zich dat naar vragen als: wat is er nodig aan energieopbrengst op de bedrijventerreinen – maar ook bijvoorbeeld in de binnenstad – om Zaltbommel energieneutraal te maken? Kán het überhaupt, met de huidige technologische middelen en binnen de financiële middelen van de overheid? Ik ga daarover graag in gesprek.

Ik ben nieuwsgierig van aard, dat zit in mijn genen. Ik heb altijd veel gereisd, ik wil weten wat mensen beweegt om te doen wat ze doen. En één ding weten we: stilstaan is in deze tijd geen optie, ondernemers moeten vooruit. Dat kunnen ze in hun eentje doen, maar het voordeel van samen is dat je meer kunt bereiken. Iets kunt betekenen voor elkaar. Daarom ben ik in het bestuur van SOBZ gegaan. Én voor de ontmoeting met topondernemers. We gaan samen voor het beste resultaat.’

Zoltan Hunor,  

Verbatim Investments, De Waluwe
Voorzitter SOBZ, algemene zaken

 

 

CONTACT