Thema

Bereikbaarheid

Op De Ooijk, Veilingweg, Van Voordenpark en De Waluwe zijn bij elkaar zo’n driehonderd ondernemers gevestigd. Dat deze ervoor zorgen dat ze online goed vindbaar zijn is belangrijk, maar het is ook zaak dat hun fysieke locatie gevonden wordt in een van de straten of verzamelgebouwen die de bedrijventerreinen rijk zijn. Daarom is SOBZ gestart met een bewegwijzeringsproject, in de wandelgangen ‘de blauwe poortjes’ genoemd. Op de borden in die poortjes staat aangegeven wie waar gevestigd is.

Doeltreffend, duidelijk en simpel!

Het is een van de voordelen van de samenwerking tussen de vier bedrijventerreinen: we leren van en aan elkaar. De Ooijk en Veilingweg hadden deze borden al, nu zijn Van Voordenpark en De Waluwe aan de beurt. En wat daar ook zo goed aan is: er is budget voor, het kost de ondernemers zelf niets!

Mocht je op een van de vier terreinen gevestigd zijn, maar je nog niet aangemeld hebben voor een vermelding op een bewegwijzeringsbord, neem dan contact met ons op of download hier het inschrijfformulier. Dan staat ook jouw bedrijf binnenkort in de blauwe poortjes!

Nieuws

CONTACT