Nieuws

Protocol inbraken & veiligheid bedrijventerreinen Zaltbommel

De veiligheid van bedrijventerreinen De Ooijk, Veilingweg, Van Voordenpark en De Waluwe wordt mede ondersteund door camerabewaking. Wat gebeurt er met die camerabeelden? En hoe kun je die opvragen? Dat is nu vastgelegd in een protocol, dat ook geldt voor bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel.

In het Protocol inbraken & veiligheid bedrijventerreinen Zaltbommel staat beschreven dat de camerabeelden die gemaakt worden op de bedrijventerreinen in Zaltbommel in principe zeven dagen worden bewaard. Daarna worden ze door overschrijving gewist.

Wil jij toegang tot deze camerabeelden, bijvoorbeeld omdat je bedrijf te maken heeft gehad met een (poging tot) inbraak, dan is het zaak dat je binnen die zeven dagen aangifte doet. Op basis daarvan kunnen de beelden veiliggesteld worden.

Hoe je aangifte doet en wat je verder moet weten, dat lees je in het protocol.

Protocol inbraken & veiligheid bedrijventerreinen Zaltbommel - beeld
CONTACT