Nieuws

Kan het buiten beter? Meld het via de BuitenBeter-app

Als ondernemers werken we er samen aan dat de openbare ruimte op onze bedrijventerreinen opgeruimd, schoon en heel blijft. Dat gaat vaak goed, maar soms kan het beter. Voor die gevallen is er de BuitenBeter-app.

Schone, opgeruimde bedrijventerreinen dragen bij aan de kwaliteit ervan. Ze horen ook bij de duurzame gedachte achter SOBZ. Regelmatig doen wij als bestuur daarom een zogeheten schouw, een ronde over de bedrijventerreinen. Daarbij kijken we naar zaken als de groenvoorziening, eventueel zwerfvuil, de staat van de openbare ruimte zelf (trottoirs, wegen, inritten), straatmeubilair en parkeeroverlast van, bijvoorbeeld, vrachtwagens.

Bij de schouw van deze week kwamen we hier en daar wat schade tegen en andere verbeterpunten die we meteen hebben opgepakt. Heb je zelf klachten over of tips voor de openbare ruimte, dan kun je dat melden via een handige gratis app: BuitenBeter.  Het werkt heel eenvoudig: je maakt een foto van het item waar het over gaat, je geeft, via een plattegrondje, de locatie aan, je klikt in een lijstje aan wat het probleem is en stuurt je bericht in, dat meteen terechtkomt bij de juiste persoon. Op de site van BuitenBeter vind je alle informatie.

Je kunt je opmerking ook bij de gemeente Zaltbommel melden, online of telefonisch (14 0418, op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur).

BuitenBeter
CONTACT