Kennismaken

‘Een ondernemer wil veilig kunnen ondernemen’

‘Toen we startten met SOBZ hebben we aan de ondernemers gevraagd wat zij belangrijke onderwerpen vinden. Aan de hand daarvan hebben we er drie vastgelegd als thema’s voor SOBZ: Veiligheid, Duurzaamheid en Bereikbaarheid. Die drie hebben we vervolgens toegewezen aan drie bestuursleden. Zo’n focus is goed omdat zij zich er dan in vast kunnen bijten. Én omdat ondernemers zo weten bij wie ze moeten zijn als ze er vragen over hebben. Ik heb het thema Veiligheid onder mijn hoede. Dat past bij mij, veiligheid is ook het thema van het automerk waar ik voor werk. Het is ook een belangrijk thema, een ondernemer wil veilig kunnen ondernemen. Eind 2019 hebben we in dat kader een project rondom camerabewaking met kentekenherkenning op de bedrijventerreinen afgerond.

Voor onze ondernemers maar zeker ook voor voorbijgangers hebben we najaar 2020 een zestal openbare AED’s geplaatst. Als SOBZ hechten wij eraan dat ook passanten zich hier veilig voelen; in het weekend zijn de bedrijven veelal gesloten en dan is het toch belangrijk dat er opgetreden kan worden als iemand onverhoopt een hartstilstand krijgt.

We nodigen ondernemers altijd graag uit om bij ons aan te kloppen met feedback en initiatieven. Die gezamenlijkheid, dat is de kracht van SOBZ. Ik vind het dan ook heel nuttig om erbij aangesloten te zijn, we kunnen heel veel van elkaar leren!’

Jan-Willem van den Heuvel, 

VOS Autobedrijven, Van Voordenpark,  
Bestuurslid SOBZ, thema Veiligheid

 

SOBZ - Jan-Willem van den Heuvel - kennismaken
CONTACT