Nieuws

Ondernemen in coronatijd 17 – Nederland in lockdown

Veel lekte al uit vandaag. Midden in de aanloop naar de feestdagen, met alle feestinkopen van dien, hing het boven de dag: Nederland gaat op slot. 

En dat was ook wat de minister-president vanavond vertelde. Voor de gelegenheid – en bij hoge uitzondering – vanuit het Torentje, alsof hij daarmee wilde onderstrepen: ik praat tegen u vanaf een uitzonderlijke plek omdat ik begrijp dat ik nu iets nóg uitzonderlijkers van u vraag. 

In de factsheet de samenvatting van de maatregelen die morgen, 15 december, ingaan. op de site van de Rijksoverheid (met daarin allerlei informatieve links) staan alle maatregelen uitgeschreven en verder toegelicht. 

Ook de NOS heeft alle maatregelen op een rijtje gezet. Daarnaast hebben ze een lijstje gemaakt van de winkels en contactberoepen die deze weken wél mogen werken. 

Pas goed op julliezelf en elkaar! 

CONTACT