Nieuws

Dank je wel, Jo van Liempt!

Met hart en ziel zette hij zich in voor Veiling Zaltbommel, waar hij jarenlang werkte, en voor het ondernemerschap van de bedrijventerreinen van Zaltbommel: Jo van Liempt. Op 1 januari gaat hij van zijn pensioen genieten. Reden om hem even volop in het zonnetje te zetten en hem te bedanken voor alles wat hij voor Zaltbommel heeft gedaan.

Naast – en vanuit – zijn werk voor de Veiling nam Jo deel aan de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen, het keurmerk dat de Zaltbommelse bedrijventerreinen in diverse categorieën al een paar keer in ontvangst mochten nemen. Daarnaast was hij, van 2011 tot 2018, bestuurslid van het Parkmanagement Van Voordenpark/De Waluwe; samen met zijn medebestuursleden werkte hij aan de collectiviteitsgedachte van deze bedrijventerreinen, in combinatie met De Ooijk en Veilingweg. En was daarmee medewegbereider voor SOBZ. 

Omdat hij, als verbinder, Zaltbommel en de bedrijventerreinen van binnen en buiten kent was hij van grote waarde voor zowel de Veiling als het Parkmanagement (en de vormgeving van SOBZ) en de KVO-werkgroep. Maar ook was het gewoon heel plezierig om met hem te werken. We gaan hem missen. Dank je wel Jo!

KVO - Maaike van der Ven - afscheid Jo van Liempt
CONTACT