Nieuws

1-12 februari: Werkzaamheden Koxkampseweg

Van 1 tot 12 februari werkt aannemer Van Gelder op de  Koxkampseweg – ter hoogte van Middelkoop – aan het elektranet. 

Gedurende de werkzaamheden maakt Van Gelder een wegkruising, waardoor er die dagen op de Koxkampseweg geen verkeer kan doorstromen. De omleiding wordt met borden aangegeven. Naar verwachting zijn de werkzaamheden op 12 februari klaar. 

Het is de bedoeling dat de bedrijven die er gevestigd zijn in ieder geval vanaf één kant bereikbaar zijn. Verdere details staan in de nieuwsbrief die we eind januari sturen. Denk er voor nu vast aan dat jullie eventuele leveranciers tijdig inlichten! 

Van Gelder voert de werkzaamheden uit in opdracht van Liander Elektra & Gas. 

2021-2 - Omleiding rotonde Plieger
Omleiding rotonde ter hoogte van Plieger
2021-2 - Werkzaamheden Koxkampseweg
Werkzaamheden Koxkampseweg
2021-2 - Omleiding op- en afrit
Omleiding op- en afrit
CONTACT