Nieuws

Aanslagen gemeentelijke belastingen & WOZ

Eind deze week vallen de meeste beschikkingen / aanslagen gemeentelijke belastingen 2021 weer op de mat; behalve voor de horeca, die volgen later.

Voor ondernemers is het een moeilijke tijd. Het kan dan ook voorkomen dat sommigen van jullie moeite hebben om de aanslag te voldoen. Dat snapt het Team Belastingen van de gemeente ook. Zij nodigen ondernemers die daarmee te maken hebben van harte uit contact met ze op te nemen, om dan samen te kijken naar een oplossing. Daar is nu, zo geven ze zelf aan, veel ruimte voor.  

Misschien heb je wel een andere vraag of opmerking. Ben je, bijvoorbeeld, van mening dat de aanslag gemeentelijke belastingen of de WOZ-beschikking niet juist is. Ook in dat geval staan medewerkers van het team je graag te woord.
 
Het Team Belastingen is bereikbaar per mail of telefonisch: 14 0418.  
CONTACT