Nieuws

Ondernemen in coronatijd 24 – Geen verdere verruiming lockdown

Iedereen snakt. Naar meer vrijheid. Naar meer mogelijkheden voor het eigen bedrijf. Naar meer ruimte. Maar het kan nog niet. Want er zijn nog te veel besmettingen. En de druk op de ziekenhuizen is nog te hoog. En tóch …

Toch zijn er dingen die beter gaan. En daardoor (en door de vaccinaties) komt er toch meer perspectief: “Het kantelpunt nadert dat het vaccin de overhand krijgt over het virus.” Tijdens de persconferentie van vanavond vertelden minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge erover.
 
Als de cijfers het toelaten komen er vanaf 31 maart een paar versoepelingen. Maar ook vanaf 16 maart (én soms zelfs iets eerder) zijn er al een paar aanpassingen op de huidige maatregelen, bijvoorbeeld op het gebied van winkelen, sporten en reizen.
Alle maatregelen staan als altijd weer bij elkaar op één pagina op de site van de Rijksoverheid.
 
De volgende persconferentie is op 23 maart.
SOBZ - 210308-Geen-verdere-verruiming-lockdown.jpg
CONTACT