Nieuws

Ondernemen in coronatijd 29 – ‘Ondernemers, help de gemeente u helpen!’

De gemeente Zaltbommel wil ondernemers die door deze coronatijd in de problemen komen graag ondersteunen. In een persbericht roepen zij deze ondernemers op zich vooral te melden. Je vindt het bericht hieronder. 

Ondernemers zijn bij uitstek mensen die graag zelf aan de slag gaan en zelf hun broek ophouden. Ook als het even flink tegenzit, zoals bij  tal van ondernemers tijdens Corona. De gemeente Zaltbommel probeert ondernemers in deze periode op allerlei manieren hierbij te ondersteunen. Wethouder Posthouwer: “Hiervoor spreken wij ook met vertegenwoordigers van ondernemers, maar misschien zien we nog iets over het hoofd? Laat het ons weten!”
 
Verruiming van regels, versnelling van vergunningsprocedures, uitstel van betalingen; de lijst van de al voor ondernemers genomen maatregelen is lang. En de gemeente Zaltbommel kijkt graag hoe het ondernemers nog makkelijker gemaakt kan worden om deze periode door te komen. Wethouder Willem Posthouwer: “Voor iedereen heeft corona gevolgen, soms zelfs hele zware persoonlijke gevolgen. Voor ondernemers, zeker ondernemers die net gestart zijn of in een branche zitten waarin ondernemen geen vetpot is, kan dit een beslissend jaar zijn. Ondernemers zijn van belang voor de levendigheid en leefbaarheid van de gemeente Zaltbommel. Dus als we met een extra inspanning vanuit het gemeentekantoor iets kunnen betekenen, dan horen we dat graag.”
 
Heeft u suggesties wat de gemeente in deze tijd extra voor ondernemers kan betekenen? Neem dan contact op met het Ondernemersteam Bommelerwaard via ondernemersteam@bommelerwaard.nl of 14 0418 . Daar kunt u ook meer informatie krijgen over de bestaande maatregelen. 
CONTACT