Nieuws

Resultaatparticipatie: beloning van Interpolis voor actief veiligheidsbeleid

Een stevig veiligheidsbeleid loont! Ook letterlijk, want recent ontving SOBZ van verzekeraar Interpolis een mooie cheque omdat door, onder andere, actief cameratoezicht op de bedrijventerreinen het aantal schadeclaims flink is afgenomen.
 
Bedrijventerreinen worden gelukkig steeds veiliger, mede door actief cameratoezicht en een snelle opvolging van incidenten. Veel van die bedrijventerreinen hebben daarvoor, net als SOBZ en De Wildeman, het Keurmerk Veilig Ondernemen behaald (KVO-B). 
 
Dat de aanpak werkt ziet Interpolis/Rabobank terug in de schadecijfers. Op KVO-B-gecertificeerde bedrijventerreinen neemt het aantal brandstichtingen, inbraken, inbraakpogingen en vernielingen sterk af, en daarmee: het bedrag dat de verzekeraar aan gedupeerden moet uitkeren. En dat is een beloning waard! 
 
Zo mochten recent SOBZ-bestuursleden Jan-Willem van den Heuvel (thema Veiligheid) en Henk van Beurden (Financiën) een mooie cheque in ontvangst nemen van maar liefst € 9.414,52. Een prachtig bedrag dat SOBZ weer inzet om de systemen up-to-date te houden.
 
De cheque werd bij Van der Valk Zaltbommel – A2 uitgereikt door Hans van Zeelst, risicospecialist verzekeren grootzakelijk en glastuinbouw bij Rabobank Altena-Bommelerwaard.
SOBZ - Interpolis/Rabobank - cheque resultaatparticipatie
vlnr: Jan-Willem van den Heuvel, Etienne Schiffelers, Henk van Beurden, Hans van Zeelst
“We zijn blij verrast met dit prachtige resultaat, dat we mede te danken hebben aan de goede contacten van Parkmanager De Wildeman Etienne Schiffelers met het accountmanagement van Rabobank/Interpolis. We zijn er trots op dat we nu voor het eerst in Zaltbommel beschikken over een integraal cameraplan dat 100% voldoet aan de eisen van de verzekeraar.”
 
Extra voordeel voor bij KVO-B-gecertificeerde bedrijventerreinen aangesloten ondernemers is dat zij individueel ook een korting op hun verzekeringspremie kunnen ontvangen. 
CONTACT