Nieuws

10 september: Inspiratiebijeenkomst Living Lab Circulaire Economie

In 2030 wil Nederland 50% minder primaire grondstoffen gebruiken. Voor 2050 is de doelstelling nog ambitieuzer: dan is de Nederlandse economie volledig circulair. Hoe maken we van circulair werken en ondernemen de nieuwe norm? Laat je op 10 september inspireren tijdens de Living Lab Circulaire Economie regio Rivierenland.  
 
Circulaire economie staat, naast ‘mvo’ en duurzaamheid, op steeds meer agenda’s. Maar wat is dat precies, circulair ondernemen? Hoe begin je daar als ondernemer aan? En hoe kun je eraan bijdragen dat steeds meer ondernemers ermee aan de slag gaan?
 
Eén ding is zeker: niemand kan het in zijn eentje. Daarom willen VNO-NCW Midden, Circles, het Groene Huis, Rabobank en KplusV de krachten bundelen om de circulaire gedachte een boost te geven. 
 
Op 10 september is er een Inspiratiebijeenkomst Living Lab Circulaire Economie regio Rivierenland in het Groene Huis in Zaltbommel. In deze uitnodiging lees je er alles over. Ook zie je daar hoe je je aan kunt melden. 
Heb jij de gratis energiescan al gedaan?
CONTACT