Nieuws

16 september: Webinar drugscriminaliteit in het buitengebied

Bedrijventerreinen en bedrijven met leegstaande schuren bevinden zich vaak op enige afstand van de ‘bewoonde wereld’. Voor drugscriminelen op zoek naar productielocaties is dat ideaal. Tijd voor een webinar over deze vorm van criminaliteit (en vooral: hoe je het herkent én meldt).  
 
Leegstaande schuren en loodsen lenen zich prima voor de productie van drugs. En dus zijn de eigenaren daarvan een aantrekkelijk doelwit.
 
Ook Zaltbommel en Maasdriel kennen dat soort locaties. Daarom organiseren zij op 16 september, in samenwerking met Meld Misdaad Anoniem, een webinar over drugscriminaliteit in het buitengebied. 
 
In een uur – van 15:30 tot 16:30 uur – vertellen Mitchell van de Velde en Annemarie van der Burg van Meld Misdaad Anoniem hoe je drugscriminaliteit herkent en hoe je het anoniem kunt melden (én: hoe belangrijk het is dát je dat doet). Werken aan een veilige Bommelerwaard, dat doen we samen. 
 
In de uitnodiging vind je alle info. Aanmelden kan tot 9 september! Je ontvangt tijdig een link om aan het webinar deel te nemen. 
CONTACT