Nieuws

Glasvezel op de bedrijventerreinen in Zaltbommel

Binnenkort legt DELTA Netwerk glasvezel aan op bedrijventerreinen De Ooijk, Veilingweg, Van Voordenpark, De Waluwe en De Wildeman. 
 
Ondernemers op De Wildeman en de bedrijventerreinen die zijn aangesloten bij SOBZ kunnen binnenkort gebruikmaken van een glasvezelverbinding.  DELTA Netwerk (DELTA Zakelijk) zorgt voor de aanleg van het netwerk.  
 
Na de zomervakantie gaan medewerkers van aannemer Selecta langs bij alle aangemelde adressen voor een zogeheten schouw: ze kijken waar de aansluiting geplaatst kan worden. 
 
Aanmelden
Heb jij je nog niet aangemeld met je bedrijf? Het kan nog. Neem daarvoor contact op met een van de partners van DELTA (zie het lijstje aanbieders onder aan de pagina). 
 
Wil je meer informatie over het glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen? Doe dan de postcodecheck op deltanetwerk.nl/zaltbommel en bekijk de status van jouw adres. 
 
Schouw 
Ben je tijdens de schouw niet aanwezig of wil je zelf een afspraak kiezen, neem dan contact op met Selecta. Zij zijn bereikbaar op 085 – 273 18 31 of via de mail
CONTACT