Event

UITNODIGING: 12 OKTOBER – ONDERWIJS & ONDERNEMEN

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN! 
12 OKTOBER: ONDERwijs & ONDERnemen

Eindelijk mogen en gaan we elkaar weer live ontmoeten, de ondernemers van SOBZ en De Wildeman. Om bij te praten. Te netwerken. En afspraken te maken.

Maar ook om kennis te maken met de ondernemers en medewerkers van de toekomst. Want deze nazomer-netwerkborrel vindt plaats bij Cambium College De Waard, de locatie die gevestigd is op De Waluwe.

Een borrel waar ook iets te leren valt, want jullie krijgen de gelegenheid om een tweetal workshoplessen te volgen, gegeven door leerlingen van de school. Ook maken jullie kennis met het gloednieuwe Cambium Junior Techlab (het gaat in november open) dat één grote ontdekkingstocht is. Onderwijs en ondernemingen, ze hebben elkaar heel veel te bieden, zo zegt ook teamleider bovenbouw Jeroen van Roosmalen. Veel bedrijven zitten te springen om, bijvoorbeeld, technisch personeel. En wie weet zitten die toekomstige medewerkers wel op deze school en kun jij eraan bijdragen dat ze daar voorbereid worden op wat jouw bedrijf nodig heeft. Meeting by learning & doing: we gaan netwerken, leren en doen!

Programma * 
15:30 uur      Inloop
16:00 uur      Start programma
– Je kunt onderweg meedoen aan twee workshoplessen
– Daarna is er de netwerkborrel
18:30 uur      Sluiting

Helaas, de inschrijving voor dit event is gesloten, je kunt je niet meer aanmelden. Aanmeldingen die nu nog binnenkomen worden niet meer in behandeling genomen.

* Voor alles geldt dat we handelen volgens de dan geldende richtlijnen. Voor nu betekent dat in ieder geval dat je aanmelding verplicht is. Eventuele later maatregelen/adviezen/instructies volgen per mail.  

Praktische info

Datum:12 oktober 2021

Locatie: Cambium College De Waard, Oude Bosscheweg 2, 5301 LA Zaltbommel

Start: 16:00

Eind: 18:30

CONTACT