Event

UITNODIGING: 13 DECEMBER – THEMABIJEENKOMST MEER GRIP OP JE ENERGIE

Op 13 december organiseren de besturen van SOBZ, Parkmanagement De Wildeman en Coöperatie Duurzaamheid Bedrijventerreinen Zaltbommel (CDBZ) een themabijeenkomst voor alle aangesloten ondernemers. Het thema is hyperactueel: grip op je energieverbruik. We praten je bij over de energiebesparingsprojecten waar wij op onze bedrijventerreinen aan werken. Én geven je een tool cadeau dat jou heel eenvoudig grip geeft op het energieverbruik van jouw onderneming.  

Bij De Wildeman en SOBZ is duurzaamheid misschien wel de belangrijkste pijler onder wat wij voor onze ondernemers doen. Daarom hebben wij een paar jaar geleden de handen ineengeslagen en een gezamenlijke energiecoöperatie opgericht: CDBZ, met een bestuur dat bestaat uit onze eigen ondernemers. CDBZ heeft een ambitieuze doelstelling: onze bedrijventerreinen in 2030 energieneutraal.

Meer grip op jouw energieverbruik met SmartDodos
De projecten waar we aan werken zijn nu actueler dan ooit: hoe krijgen onze ondernemers meer grip op het energieverbruik – en de bijbehorende kosten – van hun onderneming? En wat doen wij om ze hierbij te ondersteunen? Gedetailleerde energieverbruiksdata zijn onmisbaar voor de bedrijfsvoering en continuïteit; op basis daarvan kunnen ondernemers gericht bijsturen waar nodig. Op 13 december praten we je bij!

Een van die projecten is een handige tool die je van ons cadeau krijgt: SmartDodos. Kort gezegd: een energieverbruiksmanager die je inzicht geeft in het energieverbruik van jouw onderneming. Met die data en met voorspellingen en alerts kun jij direct starten met verduurzamen en je energiekosten verlagen. Duidelijk. Eenvoudig. Onafhankelijk. En realtime. Maar ook voor de gezamenlijke bedrijventerreinen is het belangrijke informatie: wat we samen als project kunnen oppakken levert nóg meer op.

Je abonnement op SmartDodos wordt gefinancierd door de besturen van De Wildeman, SOBZ en CDBZ en is voor jou dus gratis. Etienne Schiffelers, Parkmanager van De Wildeman en waarnemend bestuurslid bij SOBZ, vertelt je op 13 december precies hoe het werkt,  hoe jij kunt deelnemen en waar je straks alle informatie kunt vinden.

Programma  
16:00 uur      Inloop
16:30 uur      Presentaties + stand van zaken
– Informatie en uitleg SmartDodos
17:30 uur       Netwerkborrel
19:00 uur       Einde

Aanmelden 
Wil je erbij zijn, meld je dan aan via de velden rechtsbovenaan. Dat kan tot uiterlijk 9 december. Direct na je aanmelding krijg je een automatische bevestiging (check voor de zekerheid ook even je spambox!). Snel daarna krijg je een bevestiging van ons met alle relevante info voor je bezoek.

We zien uit naar je komst!

Praktische info

Datum:13 december 2022

Locatie: Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2

Start: 16:30 uur

Eind: 19:00 uur

CONTACT