Event

UITNODIGING: 15 januari – KENNISMAKING MET ED GOOSSENS, WETHOUDER (oa) DUURZAAMHEID EN ECONOMIE

Eind oktober werd Ed Goossens geïnstalleerd als wethouder bij de gemeente Zaltbommel. Wie is hij en wat kan hij doen voor de Zaltbommelse ondernemers? Je kunt het hem vragen tijdens de kennismaking die we organiseren op maandag 15 januari.  

Op 15 januari 2024 organiseren de SOBZ-bedrijventerreinen en De Wildeman een kennismaking met Ed Goossens. Eind oktober werd hij geïnstalleerd als wethouder Duurzaamheid, Economie, Verkeer, Kunst en Cultuur, en Recreatie en Toerisme. Hij volgt Willem Posthouwer op, die zich jarenlang inzette voor, onder meer, de Zaltbommelse ondernemers en hun duurzame uitdagingen.

Wie is Ed Goossens? Waar staat hij voor? En wat kan hij doen om het Zaltbommelse ondernemerschap te stimuleren en de ondernemers te helpen op hun weg naar nog meer duurzaamheid? Op 15 januari krijg je de gelegenheid hem jouw vragen te stellen.

Nadere info volgt (via onze websites en gezamenlijke nieuwsbrief en, na je aanmelding, via de mail), maar meld je nu vast aan. Dat doe je via de velden rechtsboven.

Een korte kennismaking vind je alvast op de website van de gemeente. (De foto is van André Dieterman.)

Praktische info

Datum:15 januari 2024

Locatie: Volgt!

Start: 15:00 uur

Eind: 17:00 uur

CONTACT