Event

UITNODIGING: 24 JUNI – PRE-SUMMER NETWERKBORREL BIJ DHL

Een kijkje in de keuken van DHL met de Parcel Experience Tour 

Of we nou leven in een pandemie of in een wereld waar de deuren weer wijd openstaan: logistiek staat nooit stil. Hoe ziet die logistiek eruit in de pakkettenwereld van een sorteercentrum? Dat kunnen jullie, om de hoek van de deur, zien op vrijdag 24 juni, tijdens de Pre-Summer Netwerkborrel voor alle ondernemers op De Wildeman en de bij SOBZ aangesloten bedrijventerreinen. Want dan krijgen we een kijkje in de keuken van DHL Parcel Hub Zaltbommel (De Wildeman), bij de opening in 2019 het grootste en groenste e-commerce sorteercentrum voor Nederland; een bezoek dat al heel lang in het vat zat, maar dat we vanwege de coronamaatregelen steeds naar voren moesten schuiven. Huib Kers, Central HUB Director van DHL, en zijn team nodigen je van harte uit!

Rondleiding
Wil je de pakkettenroute van dichtbij volgen, meld je dan ook aan voor de Parcel Experience Tour, een rondleiding door het sorteercentrum. Vanwege alle veiligheidseisen is er plek voor in totaal maximaal 100 deelnemers (10 groepen van 10, maximaal 2 medewerkers per bedrijf). Wil je deze kans niet missen, meld je dan dus snel aan (en dat geldt ook voor je eventuele collega – zo houden we zicht op wie er deelnemen), want vol = vol!

Keurmerk Veilig Ondernemen 
Vorig jaar hebben we mede dankzij jullie het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) voor onze bedrijventerreinen weten te behouden. Niet meer dan logisch dus dat de feestelijke uitreiking ervan ook in jullie bijzijn plaatsvindt. Die wordt op 24 juni gedaan door Maarten de Haan, Accountmanager Advies Zakelijk (Cybersecurity & Insurance, Risicomanagement en Verzekeren) bij Interpolis Bedrijven.

Programma  
15:30 uur      Inloop
16:00 uur      Start programma
– Tien rondleidingen in totaal
– KVO-uitreiking
– Netwerkborrel
18:30 uur      Sluiting

Aanmelden 
Wil je erbij zijn, meld je dan aan via de velden rechtsbovenaan. Dat kan tot uiterlijk 17 juni.
Let op: wil je ook deelnemen aan de Parcel Experience Tour, zet dat dan in het veld ‘Opmerkingen’.  

Direct na je aanmelding krijg je een automatische bevestiging (check voor de zekerheid ook even je spambox!). Uiterlijk 22 juni krijg je een bevestiging van ons met alle relevante info voor je bezoek. Indien van toepassing lees je ook voor welke rondleidingsgroep je bent ingedeeld.

We hopen je 24 juni te zien!

Praktische info

Datum:Vrijdag 24 juni

Locatie: DHL Parcel Hub Zaltbommel, Heksekamp 29, 5301 LX Zaltbommel 

Start: 16:00 uur

Eind: 18:30 uur

CONTACT