Over SOBZ

Wat heeft SOBZ je te bieden?

De duurzaamheid, vitaliteit en aantrekkelijkheid van bedrijventerreinen in Zaltbommel bewaken en verbeteren. Dat is in één zin het doel van SOBZ, voluit: Stichting Ondernemersfonds Bedrijventerreinen Zaltbommel.

Die bedrijventerreinen, dat zijn De Waluwe, Van Voordenpark, De Ooijk en Veilingweg. En de middelen bestaan uit de reclamebelasting die de ondernemers van de bedrijventerreinen betalen aan de gemeente Zaltbommel. Een afspraak die bij de start van het fonds werd vastgelegd in een convenant.

SOBZ is een fonds vóór en dóór ondernemers. Om dat te onderstrepen zijn alle vier de bedrijventerreinen vertegenwoordigd in het bestuur. Zij weten als geen ander welke vraagstukken er spelen, bijvoorbeeld op het gebied van economie, infrastructuur en leefbaarheid. Welke wensen er zijn. En wat er nodig is om daar te komen.

Een ondernemersfonds zonder contributie. Met (toegang tot) kennis, kunde én middelen. De kracht van collectiviteit. En de (financiële) ondersteuning van de gemeente Zaltbommel. Gericht op de resultaten van nu, en klaar voor de vragen van morgen. Dat is SOBZ.

Ben je gevestigd op een van de vier bedrijventerreinen en wil je weten hoe je kunt profiteren van en bijdragen aan de slagkracht van SOBZ? We praten je graag bij. Ook als je geen reclamebelasting betaalt.

Het bestuur van SOBZ

CONTACT